Petak, 26. februar 2021. // 08. nedelja

TWCafe.rs uslovi korišćenja

 

 

Opšte napomene
Ovu lokaciju Tupperware pruža kao uslugu podložnu uslovima i ograničenjima korišćenja navedenim u daljem tekstu. Molimo Vas da pažljivo pročitate ove uslove pre korišćenja ove web-lokacije. Vaše korišćenje Tupperware web-lokacije podrazumeva vaše prihvatanje i razumevanje ovih uslova i ograničenja. Ako se sa njima ne slažete, molimo vas da ne koristite ovu web-lokaciju.


Zaštitni znak
Tupperware je zaštitni znak kompanije Tupperware. Ovaj znak se ne sme kopirati ili koristiti bez pismene dozvole. Druge oznake koje se pojavljuju na ovoj lokaciji su vlasništvo kompanije Tupperware ili njihovih odnosnih vlasnika kojii mogu zahtevati dozvolu za njihovo korišćenje.


Osim u slučaju koji je naveden u daljem tekstu, materijali sa Tupperware web-lokacija se ne smeju kopirati, umnožavati, deliti, izdavati, postavljati na Internet, slati ili prenositi ni na koji način. U zavisnosti od Vaše saglasnosti sa ovim Uslovima i ograničenjima korišćenja, i samo ukoliko imate dozvolu od Tupperware-a da pristupite i koristite Tupperware web-lokacije, možete preuzimati po jednu kopiju stranica ili drugih materijala koji se mogu naći na ovoj lokaciji na jedan računar za vašu ličnu, ne komercijalnu, internu upotrebu, pod uslovom da ne modifikujete ove stavke na bilo koji način, ne uključujete ih u drugi rad, menjate ili uklanjate obaveštenje o autorskom pravu ili oznaku vlasništva. Ovo je obaveštenje o licenci i ne predstavlja prenos vlasništva. Ova licenca se ne sme prenositi i može se prekinuti ili povući u bilo koje vreme po našem nahođenju. Zadržavamo pravo da ograničimo uokviravanje ove lokacije i vi pristajete na trenutan prekid uokviravanja čitave ili samo jednog dela ove lokacije nakon što primite pismeni zahtev od Tupperware-a.


Tupperware nije povezan sa operatorima bilo kojih web-lokacija koje su povezane sa (čiji se hiperveze nalaze na) Tupperware web-lokacijama, i nema kontrolu nad informacijama, stranicama i drugim materijalima i softverom na lokacijama koje su povezane s ovom lokacijom ili od nje. Hiperveza na ili s ove lokacije ne znači da odobravamo ili podržavamo lokaciju s hipervezom ili zauzimamo bilo kakav stav u vezi tačnosti, kvaliteta, sigurnosti ili pogodnosti bilo kakvih informacija, stranica, materijala ili softvera koji se tamo može naći. Ni u kom slučaju Tupperware neće biti odgovoran za vaše korišćenje vezane lokacije. Tupperware izričito odriče bilo kakvu odgovornost za tačnost, kvalitet, sigurnost, sadržaj ili dostupnost informacija koje se nalaze na web-lokacijama trećih lica koje su hipervezama povezane sa Tupperware web-lokacijama. Zadržavamo i sva prava u vezi s ograničenjem hiperveza na ovu lokaciju do maksimalne mere koju dozvoljava zakon i vi se slažete da trenutno uklonite i eliminišete bilo koju hipervezu na ovu lokaciju pošto primite pismeni zahtev od kompanije Tupperware.


Vi se slažete da je vaša upotreba web-lokacija i resursa trećih lica, kao i njihove sadržine, informacija, podataka, reklamnog materijala, proizvoda, usluga ili drugih materijala koji su dostupni na ili putem takvih web-lokacija i resursa vaš sopstveni rizik i podlaže uslovima i ograničenjima korišćenja koja se odnose na takve web-lokacije i resurse.
Informacije, stranice i drugi materijali koji su na raspolaganju na ovim web-lokacijama ili koji se mogu preuzimati sa ovih lokacija, daju se "takvi kakvi jesu" i bez garancija bilo koje vrste. Tupperware ne garantuje tačnost, pogodnost ili potpunost takvih informacija, stranica ili materijala i odriče se odgovornosti za greške i izostavljanja u njima.Vaše korištenje ove lokacije je na vaš vlastiti rizik i vi snosite odgovornost kako biste se osigurali od toga da su ove stranice oslobođene od virusa, crva, Trojanaca, vremenskih bombi ili drugih stavki destruktivne prirode. Ova lokacija ne mora da bude kompatibilna sa web-preglednikom ili drugim softverom kojeg koristite. Nema garancije da će ova lokacija biti raspoloživa na stalnoj osnovi i raspoloživost ove lokacije može da bude podložna razmacima prekida ili lošeg rada te se može u bilo koje vreme ukinuti.


Ova lokacija može sadržati zastarele ili netačne informacije, a informacije se mogu promeniti ili ažurirati bez prethodne najave. Tupperware se ne obavezuje i posebno se odriče bilo kakve dužnosti, ažuriranja ili ispravke takvih informacija. Tupperware ne prihvata odgovornost za bilo kakav gubitak ili štetu do koje dolazi usled nenamernih grešaka ili omaški koje se pojavljuju na ovoj web-lokaciji, te svaki posetilac koji koristi informacije koje se pojavljuju na ovoj web-lokaciji čini to na sopstveni rizik.


Novi TWCafe.rs recepti:

Detoks napitak

Sve sastojke stavimo u veliku...»


Sočivo sa slaninom

Sočivo potopite prethodnog dana u...»


Njoki bez glutena sa...

Zamesite testo i iseckajte ga u...»


Hleb bez glutena

U posudi pomešajte sve sastojke...»


Palačinke bez glutena

Mešajte sve sastojke sve dok ne...»


Vodič kroz pravilnu ishranu Tupperware® Cafe Srbija Rucak za 30 minuta Tupperware® Cafe Srbija galerija

Tupperware Café Srbija


Uslovi korišćenja sajta TWCafe.rs
Zvaničan TUPPERWARE® sajt se nalazi na adresi: www.tupperware.rs
Copyright TWCafe.rs 2011.