Nedelja, 12. jul 2020. // 28. nedelja

SOČIVO SA SLANINOM

Autor: Holistički centar Life Design; objavljeno: 10. decembar 2014.

Sastojci:


300 g zelenog sočiva
Glavica crnog luka
100 g slanine
Kajenski biber
Himalajska so
80 g pelata

Priprema:


Sočivo potopite prethodnog dana u vodu. Zatim ga kratko kuvajte – 10 minuta, da ostane al dente. Propržite luk i slaninu, dodajte sočivo, povežite pelatom, kratko kuvajte, začinite po ukusu i služite kao prilog uz meso. Takođe, možete isto uraditi bez slanine sa povrćem i kurkumom i služite uz ribu.

 

Life Design Holistički centar predstavlja jedinstveno mesto u Beogradu koje okuplja doživljaje vrhunske gastronomije, potpune relaksacije i edukacije.
http://www.lifedesignholizam.rs

Novi TWCafe.rs recepti:

Detoks napitak

Sve sastojke stavimo u veliku...»


Sočivo sa slaninom

Sočivo potopite prethodnog dana u...»


Njoki bez glutena sa...

Zamesite testo i iseckajte ga u...»


Hleb bez glutena

U posudi pomešajte sve sastojke...»


Palačinke bez glutena

Mešajte sve sastojke sve dok ne...»


Vodič kroz pravilnu ishranu Tupperware® Cafe Srbija Rucak za 30 minuta Tupperware® Cafe Srbija galerija

Tupperware Café Srbija


Uslovi korišćenja sajta TWCafe.rs
Zvaničan TUPPERWARE® sajt se nalazi na adresi: www.tupperware.rs
Copyright TWCafe.rs 2011.