Subota, 19. septembar 2020. // 38. nedelja

ČOKOLADNI BISKVIT

Autor: Tupperware Cafe; objavljeno: 10. avgust 2011.

Izvor recepta: Plaisir & Equilibre, LES RECETTES DU BIEN-ÊTRE, Francuska

Sastojci:


125 gr čokolade za kuvanje i 15ml vode
150gr brašna, (300ml)
100gr izrendanog kokosovog oraha
125gr šećera (125ml)
1 kafena kašičica kafe u parhu (Nescafa, Jacobs)
50ml ulja
1 jogurt sa ukusom vanile
2 kafene kašičice ekstrakta vanile
2 belanceta

Priprema:


U Bokal mikroplus od 1l stavite čokoladu izlomljenu na komade i dodajte 15ml vode i stavite da se otopi u mikrotalasnu rernu 2 min. na 750W.
U Osnovnoj posudi od 3l, promešajte uz pomoć silikonske lopatice brašno, izrendan kokosov orah, kvasac i šećer. Dodajte kafu, ulje, jogurt, ekstrakt vanile i 2 belanceta prethodno dobro umućena u sneg koji mutite u Posudi za miksiranje od 1l, i na kraju istopljenu čokoladu.
Sipajte u Okrugli silikonski kalup i pecite 30 min na 180°C.
Mlako izvadite iz kalupa i služite ohlađeno.

 

Napomena:

Za 6 osoba.
Vreme pripreme: 20min,
Pečenje: 30 min. na 180°C.

Za pripremu recepta Čokoladni biskvit korišćeni su sledeći TUPPERWARE® proizvodi:
Okrugli kalupBokal Microplus 1L

Novi TWCafe.rs recepti:

Detoks napitak

Sve sastojke stavimo u veliku...»


Sočivo sa slaninom

Sočivo potopite prethodnog dana u...»


Njoki bez glutena sa...

Zamesite testo i iseckajte ga u...»


Hleb bez glutena

U posudi pomešajte sve sastojke...»


Palačinke bez glutena

Mešajte sve sastojke sve dok ne...»


Vodič kroz pravilnu ishranu Tupperware® Cafe Srbija Rucak za 30 minuta Tupperware® Cafe Srbija galerija

Tupperware Café Srbija


Uslovi korišćenja sajta TWCafe.rs
Zvaničan TUPPERWARE® sajt se nalazi na adresi: www.tupperware.rs
Copyright TWCafe.rs 2011.